Banos

Zondag 24 november 2013 Zuid-Amerika - Ecuador - Banos

In Banos is het goed toeven hebben wij de afgelopen week ondervonden.
Het plaatsje staat bekend om verschillende thermaalbaden waarvan het water verwarmd wordt door de Tungurahua vulkaan. Deze vulkaan schijnt erg mooi te zijn, na een wandeling van twee uur naar het punt met het beste uitzicht op de vulkaan kwamen we er alleen achter dat deze vulkaan zich graag in nevelen hult, we hebben het ding van verschillende kanten benaderd, maar alleen maar wolken gezien:) 

Naast genieten van het warme vulkaanwater hebben wij ook genoten van een fijne massage in een van de vele massagesalons die Banos rijk is en hebben we ons verwonderd over de potsierlijke kerstversiering die hier overal hangt en staat. Ook hebben we kunnen 'genieten'  van de fanfareband van de plaatselijke school, die het oefenterrein naast onze hotelkamer heeft. Na vijf dagen zo'n drie uur per dag oefenen begon het liedje al best goed te klinken:)

Een dag hebben we onszelf uit het bad en de relaxmodus gehaald en hebben we canyoning gedaan bij de Rio Blanco, wat erg mooi en leuk was en af en toe ook best wel heel spannend (zie foto's), dus daarna zijn we snel weer gaan ontspannen in de zon in het warme bad, wat een leven!!!

Iline Zandstra

Over de schrijfster

Iline Zandstra Lees alle verhalen van Iline Zandstra

Berichtenservice Tom & Iline

erna kamphuis
erna kamphuis 29-11-2013 20:23

Wel dat zag er behoorlijk spectaculair uit!

Mooie foto's hoor ! Je kunt niet echt zien dat jullie het spannend vonden....,stoer !!

Een beetje als in Frankrijk ? Of was de moeilijkheidsgraag hoger ? ( 30 meter ;) )

Wat een leven ! geniet ervan ...xx mam

Tom Kamphuis
Tom Kamphuis 29-11-2013 22:16

Ha ma!

Het leek in niets op de canyoning in Frankrijk, het was eigenlijk abseilen van watervallen... waar ik echt supergoed in ben. Vooral die foto vlak voordat ik ga tokkelen, die gids zegt spring en ik sta die vent daar aan te kijken van... ie bint nie wies!

Maar we genieten, nu in Quito!

Je moet ingelogd zijn om een berichtje achter te kunnen laten, log hier in.