Sanur

Donderdag 5 juni 2014 Azië - Indonesië - Sanur

Op donderdag 5 juni was er op het vliegveld van Bali een klein feestje te vieren, daar zagen moeder en dochter elkaar namelijk weer na negen zware maanden van oceanen, bergen en zeëen die de afstand tussen beide erg groot maakten. In haar kielzog nam Hetty Menno, Iline's broer, Sara (vriendin van Menno) en Loes en Bert mee, vrienden van de familie. Na een eerste innige omhelzing gingen wij naar ons hotel in Sanur, een plaats aan de Oostkust van Bali. Daar aangekomen zagen wij een hotel dat we in de afgelopen negen maanden niet hebben gezien: een heus resort met grote kamers en mooie zwembaden... laat de vakantie maar beginnen!

's Avonds bij het eten kreeg Iline nog wat cadeautjes die Loes had meegebracht uit Nederland, waaronder lekker weer drop! We kletsen wat bij en na een lange dag (wij stonden al om 3 uur 's ochtends in Bangkok naast ons bed) konden we heerlijk wegdromen in het kingsize bed wat in onze kamer klaarstond. De volgende dag liepen we wat door het dorpje en hielpen we de rest met het kopen van souvenirs, het blijkt namelijk dat wij (in de ogen van de anderen) in 9 maanden de kunst van het afdingen hebben aangeleerd. Dat resulteerde in tassen vol hebbedingetjes voor straks in Nederland en in een flinke middag van shoppen. 's Avonds ging Bert nog wat filmen op een bruiloft van een stel Balinezen en aten wij wat bij een klein barretje in het dorp.

De laatste dag bestond vooral uit eten, drinken en bij het zwembad liggen en vooral heel veel praten over de afgelopen maanden. Het was erg gezellig en een goede manier om weer even helemaal op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen in de twee verschillende werelden. Vanmorgen zijn we vertrokken richting Ubud waar we hopelijk meer gaan zien van Bali. Bert en Loes zijn doorgevlogen richting Lombok maar de rest reist de komende tijd met ons mee!

Tom Kamphuis

Over de schrijver

Tom Kamphuis Lees alle verhalen van Tom Kamphuis

Berichtenservice Tom & Iline

antoinette
antoinette 09-06-2014 11:52

Oooh wat leuk dat jullie elkaar nu allemaal zien!

Jenny Oude Wesselink
Jenny Oude Wesselink 10-06-2014 10:05

Hey Hetty, Collega...., Een hele fijne vakantie samen.

Je moet ingelogd zijn om een berichtje achter te kunnen laten, log hier in.