Trujillo

Donderdag 14 november 2013 Zuid-Amerika - Peru - Trujillo

Stap 1 in het handboek voor dieven en oplichters: plan uw diefstal zorgvuldig, zorg voor een plek waar men u het minst verwacht en zorg ervoor dat uw slachtoffers geen greintje argwaan hebben. Stap 2: zorg ervoor dat u het gewenste object uit het gezichtsveld van de slachtoffers weet te krijgen, liefst door de aandacht op iets anders te vestigen. Stap 3: zorg voor een snelle aftocht en laat geen sporen achter.

Je denkt dat je na eenmaal bovenstaande te hebben meegemaakt de truc wel kent maar je moet helaas op je hoede blijven tot je de grendel op je hotelkamerdeur hebt geschoven. In Trujillo, vlak voor we de bus naar Ecuador namen, gebeurde het ons weer... ditmaal op een terras binnenin het hotel waar we verbleven! Een man komt naar je toe en pretendeert wat te willen verkopen, wij zeggen binnen een paar seconden dat we geen Spaans spreken en dat 'ie dus moet wieberen, hij staat op en vertrekt... en wij hebben net te laat door dat de telefoon van Tom niet meer op tafel ligt. Hopelijk weten we ons vanaf Ecuador beter te wapenen tegen dit soort praktijken.

Tom Kamphuis

Over de schrijver

Tom Kamphuis Lees alle verhalen van Tom Kamphuis

Berichtenservice Tom & Iline

Eefje van Bree
Eefje van Bree 22-11-2013 01:09

Aah nee!! Wat ontzettend shit! 

Bert van der Leij
Bert van der Leij 22-11-2013 07:24

Vanmorgen vroeg opgestaan om jullie ervaringen te bekijken. De natuurbelevingen blijven de toppertjes hoor. De zoutvlakte en de laatste tracking door de canyon vind ik zo mooi. Dat wordt nog moeilijk een keuze te maken wat de mooiste "canvas"-waardige vergroting zal zijn. Geniet ze verder. Vandaag gaan wij verder praten over de reis naar Indonesië met Rama-Tours. Voorgenieten..... Liefs Loes 

Je moet ingelogd zijn om een berichtje achter te kunnen laten, log hier in.